сряда, 1 май 2024 г.

Богомил Бонев: Тази пудра Рашков никога не се е борил срещу мутрите

Богомил БОНЕВ, Фейсбук

Не искам да разочаровам късопаметните фенки на този Бойко, но тогава свихме перките на герберския лидер. Беше още малка заплаха. Не знам Рашков къде се слага. По-важното е, че тогавашният  главен прокурор Татарчев  кадруваше на маса с мутрите. Пример Кърджали. Така Роко* назначаваше окръжни прокурори. А Бойко Рашков воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите.

Като първоначално мина етап на сервилност. Покана в „Славянска беседа“, угодничество. Започна да ми писва от позьори и безпаметно население. Тази пудра никога не се е борила срещу мутрите. Напротив!

Да не говорим как саботираше работата на собствените си следователи – Боби Карайотов и Олег Янев – по доказване на убийството на Луканов.

Знам, че сега не е популярно сред неосведомените да се припомнят тези факти. Но това протеже на Ани Крулева има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност. Каква е тази амнезия сред населението, нямам представа.

И сега е само пара под налягане. Прилича на пенсионер угодник на президента, който се оказва лековерен и неосведомен. Татарчев, Бог да го прости,  неговото алтерего се вихри. Безкритично приемано. Добре че Петър Стоянов не му подписа указа. Щеше да продължи да саботира всяко действие срещу мутрите.

Гешев е цвете в сравнение с това, което тези направиха преди 25 години.

P.S.: Любопитно ми е непредубеденото мнение на психиатри за поведението му пред камера. Аз съм му сложил диагнозата преди четвърт век. Ясно е, че сега е „наш кучи син“. Но да не забравяме какъв кучи син е тоя нарцис.

*Ерджан Рашид – Роко, кърджалийска мутра милионер от края на 90-те, защитаван от Доган

 

 

 

 

 

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html