сряда, 1 май 2024 г.

Фенове опитаха да линчуват Стойчо Стоилов след нова издънка на ЦСКА

ЦСКА и латвийския „Лиепая“ завършиха 0:0 мача си от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите в София. След срещата фенове се опитаха да линчуват главния мениджър Стойчо Стоилов. За тях бе трудно да понесат поредната издънка. Само преди пет дни любимците им допуснаха унизително поражение – 0:4 от „Лудогорец“ за Суперкупата. Тази вечер нервите им не издържаха и след като пробиха полицейския кордон, повалиха Стоилов на земята. Наложи се униформените да го спасяват от разбеснялата се тълпа.

На терена „червените“ държаха повече топката, но без опасни атаки или точни удари във вратата нямаше как да стигнат до успеха. Гостите дори могат да съжаляват, че не си тръгнаха с победа, след като имаха по-чистите ситуации за гол.

Първият точен удар във вратата на „Лиепая“ дойде чак в 75-ата минута и бе дело на резервата Ахмед Ахмедов. Валентин Антов бе титуляр в първия европейски мач на ЦСКА. Амос Юга също се върна в основния състав след контузия. Антов обаче получи тежък удар в главата малко преди края на полувремето, след което бе превързан и откаран с линейка в „Пирогов“, информира. Малко след това Ткачук се опита да обезглави Греъм Кери, но ирландецът издържа. Федерико Варела не бе и в резервите. Той е със счупване на тибията от мача с „Лудогорец“.

“Нищо не се обърка. Изиграхме много добър мач, имахме няколко ситуации, но не успяхме да вкараме. Само голът липсваше – нищо друго. Търпение и никакво напрежение във втория мач. Контролирахме срещата. Оставихме головете за следващия двубой. На мен ми харесва, че махнаха правилото за гола на чужд терен. Имаме пълната подкрепа от страна на Дани и Гриша Ганчев. Антов отиде в болница, трябваше да го зашият на едно-две места. Мисля, че не е толкова тежко. Варела получи контузия в мача за Суперкупата и най-вероятно няма да бъде готов за реванша. Аз съм оптимист винаги и за абсолютно всичко”, обясни Любо Пенев след срещата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html