сряда, 1 май 2024 г.

Живко Миланов след 1:1 с „Левски“ (Лом): Тромави, бавни, заспали!

Не съм доволен! Тромави, бавни, заспали!, обяви треньорът на „Левски“ Живко Миланов след 1:1 с новака във Втора лига „Левски“ (Лом) на „Герена“. Специалистът даде почивка на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, като остави извън групата още Николай Михайлов и Валери Божинов, които към момента нямат договори с Левски. В игра след едномесечно отсъствие заради травма пък се завърна Андриан Краев, който се появи като резерва в 68-ата минута, а контролата на живо за първи път това лято изгледа мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сиаков. Той бе в компанията на Пламен Гетов, който понастоящем е спортен директор на „Левски“ (Лом), а мачът изгледа и бившият треньор на домакините Георги Тодоров.

Воденият от Емил Велев тим от Лом поведе в 13-ата минута. Разписа се Андон Гушеров. В края на първото полувреме „Левски“ изравни. Здравко Димитров стреля силно от границата на наказателното поле, топката се отби в капитана на гостите Николай Христов и се озова в мрежата.

„Трябва да има повече динамика. Доста са понатежали момчетата. Това е трета контрола за тази седмица. Да бъда честен не съм доволен от показаното. Имаше тотален брак на всички. Когато не си концентриран това се получава“, каза още Миланов. Той заяви, че се надява към тима да се присъединят нови играчи. „Днес имахме точно 11 човека. Боби и Ради имат леки проблеми. Сметнахме за добре да ги оставим да почиват. Разбира се, че липсата им оказа влияние. Относно договорите въпросът е към ръководството. Всички останали са юноши. Тази група трябва да се попълни. Надявам се в следващите седмици да имаме развитие по тази тема. Николай Михайлов винаги има място в Левски. Там има договорка, която е между нас. Той знае каква е.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html