сряда, 1 май 2024 г.

Британците зашеметени от външния вид на Мария Бакалова

Британското издание „Дейли Мейл“ публикува снимки на Мария Бакалова от Седмицата на модата във Париж, където тя се появи със зашеметяващ тоалет за шоуто на Джорджо Армани Prive Haute Couture есен-зима 2021/2022 година.

сн. www.feed.easybranches.com

Изданието пише, че българската актриса е изглеждала сензационно в черно-син ансамбъл с интересен геометричен принт. Стилният костюм на Мария съчетава риза с къс ръкав и макси пола с висока талия, която има дръзка цепка на бедрото, „за да покаже стройните й крака“, пише авторът и добавя, че русата красавица носи златните си кичури, подстригани късо на черта с черна барета и ярко червено червило.

За модното събитие в Париж към Мария се присъединиха и други звезди като Мелиса Джордж, отбелязва вестникът. Забелязана бе също така в компанията на Ашли Парк – звездата от филма „Емили в Париж“. „Дейли Мейл“ публикува и нейни снимки с Роберта Армани и главния редактор на „Вог“ Ана Уинтур.

Изданието припомня, че Мария е изиграла ролята на 15-годишната дъщеря на Борат Тутар в „Борат 2 – последващ филм“, за която е номинирана за наградата „Оскар“ за най-добра поддържаща актриса. Цитират се и нейните думи, за това, че е поласкана да бъде отличена заедно с актриси като Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сейфрид и Юн Юх-джунг. Последната спечели наградата за участието си във филма „Минари“.

Филмът „Борат-2“, в който участваше Мария, бе заснет в разгара на пандемия и по време на жестоката битка за Белия дом, разказва по-нататък вестникът. Той е продължение на „Борат: Културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахстански народ“, който излезе преди 15 години. В продължението Мария играе дъщерята, придружаваща нещастния си баща на мисия за възстановяване на неговото „добро“ име, но за нея едно от най-големите предизвикателства е да се изправи лице в лице с Руди Джулиани.

Авторът цитира Мария, която в свое интервю разказва следното за компрометиращата сцена: „Успях да чуя как сърцето ми бие като лудо. Той беше адвокат на президента; а тези хора са супер умни, най-често“. После историята ѝ продължава с разказ за това как Саша Коен в този момент се крие в килера, опитвайки се да спаси дъщеря си. „Но, казва тя, всъщност той спаси мен, Мария! Като продуцент и като създател той е моят учител и ангел-пазител“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html