сряда, 1 май 2024 г.

Този съвет за измиване на косата предизвика удивление в мрежата

Фризьорка от английския град Манчестър изненада мрежата, като разкри какво е оптималното количество шампоан за измиване на всякаква дължина на косата, съобщава Megaleaks.

Подвизаващата се зад прякора sarahbrawleyhair блогърка редовно публикува видеоклипове, в които дава съвети за грижите за косата. В една от последните публикации тя показва на хората правилната техника за почистване на скалпа. Според британката е необходимо да се използва количество шампоан колкото две монети и той да се прилага само по корените на косата.

В допълнение фризьорката подчертава, че преди да използвате шампоана, е необходимо да го превърнете в пяна още в ръцете си. „Не забравяйте да измиете главата си два пъти. Не нанасяйте шампоан по цялата дължина на косата, за да избегнете накъсване на косата“, заключава авторката на видеото.

Някои от виделите видеоклипа признаха, че винаги са използвали повече шампоан, отколкото действително се е изисквало. „Мислех, че проблемът е в мазната ми коса, но се оказа, че просто използвам твърде много шампоан“, „В шок съм“, „Ето защо шампоанът ми свършва толкова бързо“, „Много благодаря!”, са част от реакциите на аудиторията.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html