Начало ВИДЕО Играч на ЦСКА срещу Меси на Копа Америка

Играч на ЦСКА срещу Меси на Копа Америка

Бразилия прекъсна победната си серия на южноамериканското първенство Копа Америка, на което страната е домакин. В последния си мач в Група В „селесао“ завърши 1:1 с Еквадор. До момента бразилците имаха три успеха в първите си три мача на турнира, а като цяло бяха в серия от 10 поредни победи (от 19 ноември 2019 г.) насам.
Грешната стъпка обаче не се отрази по никакъв начин на тима, воден от Тите. Бразилия завърши на първо място в групата с актив от 10 т. Бразилия поведе в 37-ата мин. в двубоя в Гояния, когато защитникът на „Реал“ (Мадрид) Едер Милитао засече с глава центриране на Евертон.
Еквадорците обаче изравниха в 53-ата мин. Тогава Енер Валенсия пусна пас с глава към Анхел Мена, който не даде шанс на вратаря на „Ливърпул“ Алисон. Съперник на Бразилия в следващата фаза ще е Уругвай или Чили. Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо не игра за Еквадор. Със спечелената точка тимът му завърши на четвърто място в групата с 3 т. и също успя също да стигне до 1/4-финалите, където най-вероятно ще срещне Аржентина на Лео Меси.

https://www.youtube.com/watch?v=k24mJ8FdW9A