събота, 4 май 2024 г.

Спонсор налива 4,5 млн. лв. в ЦСКА

ЦСКА вече официално има нов генерален спонсор. Днес клубът подписа 5-годишен договор с букмейкърската компания Winbet, която получи право логото й да стои на централно място върху екипите на „червените“. Двете страни отказаха да коментират финансовите параметри на контракта, но според информациите става дума за 4.5 милиона лева на сезон, което на практика представлява 1/3 от годишния бюджет на ЦСКА.

При представянето на партньорството изпълнителният директор на „армейците“ Пламен Марков се похвали, че клубът е финансово обезпечен. Освен това той коментира и желанието на собственика Гриша Ганчев да се оттегли.

„ЦСКА е финансово обезпечен, увери Марков. „Ние ще разчитаме на новия генерален спонсор, за да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото ръководство и да няма проблеми с нормалното функциониране на клуба. Няма организации и клубове, които биха се лишили от подобна помощ. До този момент г-н Ганчев не ме е упълномощавал да говоря от негово име. Не мога категорично да кажа. На този етап е становището, което той каза, а до кога ще продължи като срок – не мога да се ангажирам. Всичко до този момент се е изплащало на време, както заплатите, така и премиите на състезателите“, допълни изпълнителният директор на ЦСКА.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html