събота, 4 май 2024 г.

Секс скандал в лагера на Чили на Копа Америка

Скандалите около националния отбор на Чили продължават. Медиите в страната разкриха, че шестима футболисти, начело със звездата Артуро Видал, са си организирали купон с проститутки в хотела в Бразилия, в който е настанена цялата чилийска делегация по време на Копа Америка.

Освен асът на „Интер“ Видал в нарушаване на протоколите за COVID-19 са заподозрени Жан Менезес, Гари Медел, Пабло Галдамес, Пабло Арангиса и Едуардо Варгас. Те са се забавлявали с жрици на любовта в Gran Hotel Odara, но провинението им не е останало в тайна. Заради инцидента беше отменена пресконференцията на отбора преди мача с Уругвай. Видал и Медел вече бяха глобени с по 30 000 долара, защото преди няколко дни отново нарушиха антиковид правилата и вкараха в хотела фризьор, който да ги подстриже. От футболната федерация на Чили признаха за случката и заявиха, че играчите ще получат допълнителни финансови санкции.

Чилийците не тренираха в събота и неделя, а старши треньорът Мартин Ласарте може да напусне поста си заради скандала. Отборът завърши наравно с Аржентина (1:1) и победи Боливия (1:0), а утре играе с Уругвай и изглежда лесно ще прескочи груповата фаза.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html