събота, 4 май 2024 г.

Стоичков към Крис: Имаш още много да дадеш на футбола!

Всичките ми мисли са за Крис и семейството му! Оправяй се бързо, момче! Поклон пред целия отбор на Дания! Вие сте истински динамит от любов и колегиалност!, написа във Фейсбук Христо Стоичков, изразявайки подкрепата си към датския национал Кристиан Ериксен. Камата публикува снимка на футболиста и добави: „Имаш още много да дадеш на футбола!“

Съпричастни са и от „Лудогорец“ и ЦСКА, които също използваха социалните мрежи, за да изразят подкрепата си към датската звезда. „Бъди силен, Кристиан!“, написаха от клуба от Разград. Към текста родните шампиони публикуваха снимка на Ериксен от двубоя с неговия тим „Интер“ срещу „Лудогорец“. От ЦСКА отправиха още по-силни послания: „След моменти като този си даваме сметка кое е истински важното в живота. Молим се. Съпричастни сме. Подкрепяме се и вярваме. Заедно. Футболът е повече от игра, но животът и уважението към него са над всичко“.

„За момента забравихте, че сте от „Арсенал“ или „Челси“, нали? Че сте бели или черни, че сте българи или датчани, християни или евреи…нали? Няма нищо по-важно от човешкия живот…Животът на професионалния спортист е труден и тежък. Следващият път като кажете „д***а тоз некадърник взима един чувал с пари, а не може да вкара от 2 метра“. Това е цената, покажете уважение към всички спортисти и в частност футболисти, които след обновяването на първенствата преди година не са спрели да играят нито за седмица!“, написа халфът на „Левски“ Борислав Цонев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html