събота, 4 май 2024 г.

Юксел Кадриев пусна любовна стихосбирка

Телевизионният водещ Юксел Кадриев от днес вече официално влиза в редиците на модерните родни автори. Новинарят от Би Ти Ви пусна първата си любовна стихосбирка, която е озаглавена „Намираш. Губиш. Получаваш“. Юксел продава книгата чрез сайта си, а цената й е 20 лева. Основната тема в стиховете на водещия е любовта и болката, която остава след като тя си отиде.

Корицата на книгата

По създаването на стихосбирката Кадриев работеше с Михаил Белчев. „Когато прочетох стиховете на Юксел, се изненадах от тази дълбока чувствителност, която сякаш разпръсква зов за любов, вик за споделяне, тиха молитва за красота!“, казва изтъкнатият певец и поет.

Върху белия лист Кадриев твори още от ученическите години. А темата е почти винаги една – болката и щастието от любовта. Именно чрез лириката Юксел преживява разочарованията, с които се сблъсква в личен план. Преди повече от половин година той за първи път даде гласност на таланта си и започна да споделя стиховете си в социалните мрежи. По това време се ражда и идеята да издаде стихосбирка.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html