сряда, 1 май 2024 г.

Виктор Николаев с нова екранна партньорка

Нова екранна партньорка ще си има Виктор Николаев в сутрешния блок на „Нова“. От 21 юни до него в „Здравей, България“ ще бъде Мирослава Иванова. Тя ще смени Лора Инджова, която остава на работа в телевизията. Мирослава е сред добре познатите лица на медията. Била е част от екипа на „Здравей, България“ в първия му формат с водещ Милен Цветков. По-късно, заедно с Христо Калоферов, става негов водещ.

Мирослава Иванова

Работила е за „Студио Нова“ и „На четири очи“. Зрителите я познават добре като водеща на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“, който тя стартира през есента на 2012- а и води повече от 7 години. Миналата година Мирослава се раздели с „Нова“ и стана говорител на Сдружението за модерна търговия. Сега обаче предстои отново да се завърне на екран.

Марина Цекова

Това обаче не е единствената рокада в „Нова“. От тази събота, 12 юни, съботно-неделния блок „Събуди се“ ще има нов водещ. Това е журналистът Марина Цекова. Тя ще седне на стола на Мартина Ганчева, която напуска телевизията по собствено желание. Марина също е от дългогодишните кадри на медията. Работила е в „Нова“ 9 години като репортер, водещ и продуцент. Преди това е трупала професионален опит в Deutche Welle в Бон, БНР и сп. L`europeo, била е стажант в публицистичното предаване „Панорама“ на БНТ. В края на миналата година Марина премина в екипа на Би Ти Ви, където водеше следобедните и късните емисии. Мъжът на Цекова пък е Златимир Йочев – новото лице на „Тази сутрин“ – сутрешният блок на Би Ти Ви.

 

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html