събота, 4 май 2024 г.

Предлагат на Цветан Цветанов да събира маточина и да стриже овце

Бившият вицепремиер и виден колекционер на апартаменти Цветан Цветанов е на път да си намери нова работа извън политиката. След грандиозния си провал на изборите, където неговите „Републиканци за България“ получиха гласове малко над статистическата грешка, Цветанов се е насочил към нещо далеч по-полезно – растениевъдство. Вчера той публикува снимка, на която бере рози. Фейсбук зевзеците обаче го попиляха заради поредната му поза и нескопосан опит за пиар преди 11 юли. „Много късно се сещаме, а за моята маточина няма пазар и никакво подпомагане от държавата“, написа потребителят Йордан Николов под поста на Цветанов в социалната мрежа. Нели Георгиева видя в Цветанов таланта на пастир и животновъд и го покани да се заеме с отглеждане на овце. „Предлагам да продължите с помощта – доене на овце, копаене на картофи , косене на сено, ринене на гюбре, целогодишно може да сте в полза, а не само преди избори!“, написа тя.

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на открито

Георги Илиев стигна още по-далеч. Той предложи на Цветанов заплата и квартира, стига да се съгласи да поеме тежката задача да пасе кравите и стриже овцете в стопанството. „Ако знаете, какви крави имам за пасене и какви овце за стригане… ще ви чакаме и при нас.Добро възнаграждение и осигурена квартира! За контакти на лично!“, е офертата на потребителя.

Някои от последователите на Цветанов в мрежата не са толкова добронамерено настроени и се отнасят с откровено презрение към почина на бившия втори човек в ГЕРБ да се прави на розоберач. Дияна Гергова написа: „Много ми се искаше да не бях видяла тази фотография. Цветан Цветанов и рози на едно място ми идва някак си не на време…. „Добре, че се появи на масива с рози Цветан Цветанов, за да бъдат решени всички проблеми на розопроизводителите“. А може би е „таен собственик на някой масив“ , останал без пари от рекети, с които плаща и трябва сам да си събере реколтата …Всъщност има и други ниви , за бране , за прекопаване….“ Красен Йоркишев директно поиска следващата снимка на Цветанов да е в раиран костюм в каменоломната.

Може да бъде изображение с 1 човек, standing и природа

Акцията на Цветан Цветанов по бране на рози се проведе в село Климент, община Карлово. Председателят на „Републиканци за България“ и Теодор Шойлеков, който е член на Изпълнителния съвет, се включиха в традиционния розобер, за който са станали в 5:30 ч. сутринта. Пременен в тъмносини спортни дрехи и червена шушлякова престилка, Цветанов късаше нежните листенца на маслодайната роза. След това гордо позира пред три пълни с листа чувала. Посещението му сред розовите насаждения бе гарнирано с куп снимки и едноминутен видеоклип, както плеймейтките си правят десетки селфита, когато отидат до тоалетна. ПР акцията му е провокирана от финансовите затруднения, които розоберачите изпитват. „Важно е да има хора, които да са съпричастни и да помогнем, както и да дадем повече гласност на това, с което всички свързват България“, заяви гордо Цветан Цветанов след тежкия розобер, без да каже как точно той ще помогне финансово на традиционния български поминък.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html