понеделник, 29 април 2024 г.

Десислава Радева приета в тежко състояние в болница „Иван Рилски“

Десислава Радева – съпруга на президента Румен Радев, е приета по спешност в много тежко състояние в университетската болница „Иван Рилски“ в столицата, разкриха за anteni.bg лекари от многопрофилното лечебно заведение. Първата дама, която неотдавна премина през ковид, се е почувствала доста зле и за кратко дори изгубила съзнание. Това наложило светкавичната реакция на спешен екип и е откарана с линейка.

Радева е настанена в Клиниката по неврохирургия, завеждана от най-голямото светило у нас в тази област проф. д-р Васил Каракостов. Според медицински лица от „Иван Рилски“ 52-годишната първа дама е получила три мозъчни аневризми и най-вероятно ще се наложи да се направи операция, а състоянието е било много тежко.

До подобна криза се стига по различни причини. Най-разпространените са  стрес и тревоги. Десислава Радева е подложена на прекалено внимание и постоянно е в светлината на прожекторите, което може да е причината за срива в здравословното й състояние. Не е изключено и всичко да е следствие на прекарания коронавирус.

 

Очаквайте подробности!!!!!

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html