Начало СПОРТ Кралев каза кога ЦСКА ще има нов стадион

Кралев каза кога ЦСКА ще има нов стадион

Спортният министър Красен Кралев отговори на въпрос за стадиона на ЦСКА, който му зададе привърженик във Фейсбук. Фенът пита: Г-н Кралев, кога ЦСКА ще има стадион? Министърът отговори с едно изречение: „Когато клубът пожелае да подпише документите за учредяване на съвместното дружество“.
Припомняме, че в средата на февруари собствениците на „червените“ Гриша Ганчев и Юлиян Инджов обявиха, че възнамеряват да ес оттеглят и повече да не издържат клуба. Тогава Кралев заяви, че сътресенията при „червените“ се случват точно, когато се е очаквало да се направи съвместно дружество за стадион „Българска армия“.
„С тревога следя какво се случва в ЦСКА в последните часове. Когато има такива сътресения в най-големите спортни клубове в страната – „Левски“ и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани. Неприятна и напрегната е ситуацията. Това идва в момент, точно когато чакахме ръководството на ЦСКА да подпише договора за учредяване на съвместно дружествено, с което да се инвестира на ст. „Българска армия“, заяви преди месец спортният министър.