събота, 4 май 2024 г.

В „Ливърпул“ още вярват на Клоп

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп има пълната подкрепа на шефовете на клуба. Мърсисайдци са в страхотна дупка, след като загубиха 6 от последните си 7 мача и паднаха до 8-о място в класирането. „Червените“ изостават на 22 точки от лидера „Манчестър Сити“.

Заговори се, че столът на германския специалист започва да се клати, но според Daily Mail това не е така и Клоп може да е спокоен за работата си. Собствениците на „Ливърпул“ са поставили като минимална цел класиране за Шампионската лига. Дори и тази задача обаче в момента изглежда доста трудна за „червените“, които изостават на четири точки от четвъртата позиция.

Въпреки всичко, босовете все още имат вяра, че Клоп може да вдигне отбора. Те разбират тежката ситуация, в която германецът работи, заради лавината от контузии в отбора и са убедени, че когато разполага с всички свои играчи, наставникът ще върне отбора в правия път. Освен всичко друго, „Ливърпул“ има още работа за вършене и в Шампионската лига, където отборът вече спечели първия мач с РБ „Лайпциг“ от 1/8-финалите с 2:0 и сега предстои реваншът между двата тима в сряда вечер.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html