събота, 4 май 2024 г.

По верен път вървите, другари!

Дональд Трамп

Kontinentusa.com

Профилът на Доналд Тръмп бе блокиран във Фейсбук за определен период и завинаги в Туитър. Въпросът е къде сега са тези, които защитават свободата на словото дори на терористите. Нима забравиха думите на Волтер: „Аз може и да не съм съгласен с вашето мнение, но съм готов да умра за правото да го изкажете!“?

Действията на социалните мрежи, изпълняващи безусловно волята на левите медии, едва ли са изненада за някого, беше напълно очаквано. Първото, което направи Ленин, заграбвайки властта в Русия, да издаде „временен“ указ за затваряне на всички опозиционни вестници. Самият той стана една от първите жертви на липсата на свобода на слово – неговите съпартийци го затвориха в едно имение, за да управляват без него. Следващата жертва стана съдебната система. Революционните трибунали избиха и пратиха в лагери милиони хора. С други думи, милиардерите, които сега се опитват да си спечелят индулгенция пред бъдещите управители на света, ще бъдат много разочаровани. Едно „неправилно“ изказване и краят ти е близо. Помните какво се случи с Михаил Ходорковски в Русия? Той загуби всичко, защото си позволи да каже нещо на един богаташки форум, което не се хареса на властите. Преди два месеца същото направи най-богатия китаец Джак Ма. Сега никой няма представа къде е и какво се случва с него. Без значение колко си богат, ти винаги си длъжен да ходиш прегънат пред управляващите. Подобно на Джорд Сорос, който непрекъснато налива пари на управляващата каста, за да може тя да реализира идеите си. В противен случай…

Лидерът на демократите в Палатата на представителите Нанси Пелоси обяви Тръмп за луд, извика при себе си началника на обединените щабове и му заповяда да не изпълнява нареждането на Тръмп да хвърли атомна бомба, ако случайно му щукне. В резултат на това, генералите отказаха да слушат президента на САЩ! През 2020 година той даде заповед Националната гвардия да се намеси в градовете, където имаше най-сериозни бунтове под егидата на движението „Животът на черните има значение“. Сега същите генерали пуснаха Гвардията във Вашингтон още след първата демонстрация, която искаше да се разследват нарушенията по време на изборите. Може и да няма нарушения, но може и да има. Нали затова е съдебната система? Американските генерали май не са запознати със съдбата на съветските маршали от времето на Сталин.

Истината е, че демократите не искат да отмъстят на Доналд Тръмп за четиригодишното му управление. Тяхната цел е далеч по-сериозна. Те предупреждават тази част от народа на САЩ да не смее да възрязава срещу бъдещите болшевишки закони. Такива ще са всеки гражданин да носи оръжие, високите данъци и привилегии за близките на управляващите. Всичко това ние сме го виждали, преживявали сме го. Знаем и какво ще се случи. Ще изчезне инициативата и желание за работа. Хората просто няма да се интересуват от случващото се. А това означава едно – нищета и мрак за най-богатата държава в света.

Забележете, че Тръмп отказва да признае победата на Байдън, позовавайки се на законите. Преди четири години Хилари Клинтън отказа да признае успеха на Тръмп, недоволна от закона, който позволява на електоралните единици да избират президента. Е тогава кой е против Конституцията на САЩ? А дали помните, че през 2000 година Ал Гор отказа да признае победата на Джордж Буш? След което получи Нобелова награда!

Сега Тръмп анонсира създаването на своя социална мрежа. Щеше да е смешно, ако не е жалко. Ние имаме опита от живота в социалистическите страни и добре знаем каква е ползата от нелегалната литература…

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html