вторник, 30 април 2024 г.

Вече е прекалено: Премахнаха кадрите с Доналд Тръмп от „Сам вкъщи 2“

Тръмп изпадна от сцена на "Сам вкъщи" - Flashnews

Канадската телевизия CBC излъчи филма „Сам вкъщи 2“, но без кадрите, в които се появява президентът Доналд Тръмп. В една от сцените главният герой на Маколи Кълкин търси родителите си в хотела. Покрай него преминава Доналд Тръмп, който е собственик на „Plaza“. Кълкин го спира и го пита дали не е виждал майка му, баща му и останалите от семейството. Тръмп му отговаря, че не знае за какво говори. Тези кадри бяха премахнати, а вместо тях се появиха реклами.

Говорителят на CBC Чък Томпсън призна, че общо осем минути от 120-минутния филм са били изрязани, за да отстъпят място на рекламите. Той обясни, че изрязването е станало още през 2014 г., преди г-н Тръмп да бъде избран, и не са политически мотивирани.

Монтираният филм беше показан от CBC по-рано този месец, което предизвика критики от страна на привържениците на действащия президент. Самият Тръмп успя да коментира сканадала, преди да му бъде забранен достъпът до социалните мрежи:

„Това не е добро решение. Може би г-н Трюдо, премиерът на Канада, е ядосан, че накарах държавата му да плаща повече за НАТО?“, написа Тръмп в един последните си постове в Туитър.

Доналд Тръмп има епизодични роли и в други филми – Zoolander и Ghosts Can’t Do It.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html