Начало БЪЛГАРИЯ Платените хора на Гергов щели да щурмуват „Позитано“ 20 по подобие на...

Платените хора на Гергов щели да щурмуват „Позитано“ 20 по подобие на Капитолия

Сподвижниците на Георги Гергов, които се събраха пред централата на БСП в Пловдив готвят протести и пред „Позитано“ 20 в София, вдъхновени от кадрите от щурма на Капитолия от американците. Част от пловдивските социалисти, които са на хранилка при олигарха-свинар, щели да искат среща с председателя на левицата Корнелия Нинова, за да й връчат декларация от Градското ръководство на БСП в Пловдив.

В нея те изразявали подкрепата си към олигарха и критикували действията на националното ръководство и на председателя Корнелия Нинова. Според протестиращите БСП от най-демократичната партия у нас се е превърнала в тоталитарна, чиято единствена цел е да обслужва интересите на шепа хора, облечени във власт.

Ние, пловдивските социалисти, няма да мълчим и не се страхуваме да се изправим срещу мутризацията на партията от настоящото тясно ръководство. С тези си действия националното ръководство на партията обезглавява втората най-голяма партийна организация в страната. Този конфликт не е провокиран от нас. Нямаме право да мълчим, макар дасе изправяме срещу организация със сериозен медиен и финансов ресурс, се казва в декларацията, на добре отглежданите пловдивски социалисти.