събота, 4 май 2024 г.

Мая Манолова цъфна и в „Тик ток“

Мая Манолова вече извира отвсякъде в социалните мрежи. Напористата блондинка от Кюстендил от няколко седмици има профил в сериозно набиращото популярност интернет приложение „Тик ток“, съобщава вестник „Галерия“. Платформата произхожда от Китай и основната й идея е създаване на кратки забавни видеа. Мрежата се използва предимно от тийнейджъри, макар че през последната година успя да обхване доста повече възрастови групи.

Основното съдържание, което може да се намери в „Тик ток“, са девойки, които се опитват да привлекат внимание с танци, и младежи, които се снимат как си правят подли номерца. Профили в платформата имат доста световни знаменитости, чиято цел е да популяризират песните и филмите си сред подрастващото поколение. Мая Манолова обаче удари в земята дори политици от световно равнище, присъединявайки се към „Тик ток“. Мисли не само за сегашните избори, но и за изборите след 7-8 години, смеят се политическите опоненти на блондинката.

Профила си в детското приложение председателката на „Изправи се.БГ“ е направила непосредствено преди Коледа. Пред малчуганите Мая не се опитва да танцува пред камерата на телефона си, но пък качва предимно стари видеа със свои различни изказвания, разбира се, насочени срещу управляващите. Най-гледан е клип с нейно посещение на плантация с марихуана в близост до София, в което критикува Бойко Борисов и МВР, че не са си свършили работата по отношение на търговията и производството на наркотици.

Незнайно защо, точно навръх Нова година Манолова е решила да занимава тийнейджърите в „Тик ток“ с официалното си сливане с Отровното трио. Факт, който ни най-малко не интересува и въобще не трогва 16-годишните.

Мая се опитва да си изгради имидж и на любяща баба, като за Коледа специално публикува няколко снимки с внука си, на които показва как му подарява подаръци за празника. По случай настъпването на 2021 пусна небивал видео поздрав, в който доста напомня за Цецка Цачева. Докато седи на малък оранжев диван, до който е кацнала скромна елхичка, Манолова пожелава на хората здрава година „без COVID и без Борисов“. Потребителите на социалната мрежа пък са в истински шок от факта, че напористата блондинка има профил в „Тик ток“, като повечето дори са убедени, че той е фалшив.

Впрочем мнозина политически експерти и съветници препоръчват на лидерите да имат отношение към подрастващите, тъй като те са бъдещият електорат. В световен план много политици се стараят да създават поддръжници и сред тийнейджърите, за да имат сигурна подкрепа в близкото бъдеще. Повечето лидери обаче изграждат сериозни стратегии и водят мащабни кампании за тази цел, вместо да си правят профили в „Тик ток“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html