понеделник, 29 април 2024 г.

Белчев преди „Базел“: Когато няма публика, шансовете са изравнени

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев е оптимист преди важната среща с „Базел“ за влизане в групите на Лига Европа. „Червените“ гостуват утре на швейцарците в плейофите на турнира.

Мачът се играе без публика, което изравнява още повече шансовете, според специалиста.

„Утре е мачът, който чакаме от доста време. Шансовете, когато се играе в един мач, са големи за нашия отбор. Не искам да ги определям в проценти. „Базел“ може да се води фаворит, но ние имаме нашите възможности и сили, за да ги отстраним.

Иван Турицов със сигурност пропуска двубоя. Петър Занев ще пътува с нас, но най-вероятно ще отпадне от групата. „Базел“ е много добър и солиден противник, който със сигурност не трябва да се заблуждаваме, че е слаб, както се пише напоследък. Когато няма публика, шансовете са изравнени“, коментира Белчев на летището.

Младият капитан на ЦСКА Валентин Антов демонстрира спокойствие на тръгване към Швейцария. Бранителят заяви, че „червените“ са разучили своя противник и имат ясна идея как да се противопоставят, за да може да зарадват феновете си с влизане в групите на турнира.

„Те са много сериозен отбор, както всички знаем. Разучили сме ги, направили сме им анализ. Научили сме им добрите страни, знаем и нашите и ще гледаме да ги използваме. Дай Боже да се върнем шампиони и да влезем в групите на Лига Европа. Трябва да сме много дисциплинирани. Това е един много утвърден отбор в Европа. Затова не трябва да допускаме елементарни грешки и да запазим вратата ни суха, а също така и да вкараме гол, за да спечелим мача.
Емоцията е голяма, както и очакванията. Ще дадем всичко от себе си, целият отбор ще се раздаде и да се надяваме, че ще зарадваме феновете“, сподели Антов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html