събота, 4 май 2024 г.

Борисов няма да подава оставка: Мафията иска да свали правителството

Бойко Борисов.

„Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всички са срещу нас на улицата. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка. Продължаваме да работим, показваме свършеното и не говорим в бъдеще време, а в настояще. Възстановителният център за деца с онкохематологични заболявания край Костинброд е прекрасен. Когато нещо е направено хубаво, противниците ни няма какво да кажат, а и нищо не могат да покажат.“

Това заяви Бойко Борисов по време на посещение край село Петърч, където е изграден възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания.

Той добави, че няма подготвени хора извън ГЕРБ, които да управляват. В противен случай е щял да отстъпи властта. „Искат оставка, но не знаят какво да правят“.

„Още повече тази криза, която върви по света, ще видите докъде ще се развие в следващите месеци. Така или иначе действаме здраво и не им обръщаме внимание“, допълни Борисов.

По-рано днес премиерът смени своята профилна снимка в социалната мрежа. Той я придружи с думите: „Време за промяна!“ Очевидно оставката и новото правителство не са промяната, за която говори той.

Новата профилна снимка на премиера.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html