петък, 19 април 2024 г.

Футболна съпруга мъти главата на Джошуа преди боя с Кобрата

Халфът на „Манчестър Сити“ Рияд Марез все още не се е развел официално със съпругата си Рита Джохал, но това явно не пречи на британката от индийски произход да продължава да му лази по нервите, скачайки от мъж на мъж.

Според английските медии 26-годишната красавица в скоро време ще започне да топли леглото на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа, въпреки че той категорично отрича подобно нещо.

Боксьорът, който се подготвя за предстоящия мач с нашия Кубрат Пулев, е бил забелязан на два пъти заедно с Рита през последната седмица. Двамата първо са били засечени в бар в Северен Лондон, а няколко дни по-късно са отишли заедно на купон, организиран от приятел на Антъни.

„Рита е полудяла по Антъни Джошуа. Тя мисли, че двамата може да станат двойка. Влезе в неговото обкръжение чрез приятелите му. Обича да излиза с тях, но не откъсва очи от Ей Джей. Постоянно говори с възхита за Антъни. Когато той ходи по заведения, тя винаги е там“, разкри приятел на Джошуа.

Въпреки че все още не демонстрира отношенията си с Рита Джохал, Антъни Джошуа се превърна в една от причините за раздялата й с футболната звезда Рияд Марез. През декември тя бе засечена отново да се навърта около световния шампион, но тогава очевидци разкриха, че Джошуа се е отдръпнал, след като разбрал коя е. Седмица преди това пък Рита бе в компанията на друга голяма боксова звезда в заведение в Лондон – Дионтей Уайлдър.

Самият Джошуа пък няма официална приятелка от 2016 г., когато се раздели с майката на сина си Джей Джей – Никол Озбърн.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html