петък, 19 април 2024 г.

Михаил Билалов, или кой е дяволът

Михаил Билалов по време на репетиции. Снимка: Младежки театър „Николай Бинев“

Известният актьор Михаил Билалов е част от актьорския състав в очакваната на 16 септември премиера на пиесата „Той е дяволът!“

От екипа на Младежкия театър „Николай Бинев“ уточняват, че автор на пиесата е известният и изключително успешен френски актьор и драматург Себастиан Тиери, който е сред най-актуалните имена в света на театъра, киното и телевизията във Франция. Себастиан Тиери е носител на награда „Молиер“, за която е бил номиниран още цели 7 пъти. Преводът на пиесата „Той е дяволът!“ е дело на Михаил Билалов и Ваня Николова.

Режисьор на спектакъла е проф. Здравко Митков, а сценографията е дело на Петър Митев. В актьорския състав на комедията „Той е дяволът!“ влиза истински звезден екип, всички те любимци на публиката – Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска и Веселина Конакчийска, които според ръководството на театъра „ще превърнат пиесата в забавен, енергичен и жив спектакъл, на който да се наслаждаваме с усмивка, а ехото от смеха на зрителите ще изпълва салона“.

С други думи – предстои ни да се потопим в мистерията на спектакъла „Той е дяволът!“ и заедно да разкрием кой е дяволът, има ли изобщо такъв и дали светът около нас е наистина това, което виждаме, докосваме, и на което вярваме.

Младежки театър „Николай Бинев“ гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет (50%), продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция, осигуряване на дезинфектант.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html