четвъртък, 25 април 2024 г.

Фенове на „Тотнъм“ сравниха Пловдив с гето

Феновете на английския „Тотнъм“ сравниха Пловдив с гето. По всичко личи, че англичаните не са въодушевени от жребия, който изпрати любимците им да гостуват на „Лаута“ в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа на 17 септември.

За момента е ясно, че срещата ще се играе пред празни трибуни, но това не пречи на ултрасите на „шпорите” да търсят информация за „Локомотив“.

В един от форумите на феновете на лондончани има специална тема за предстоящата среща, като един от участниците в коментарите е публикувал нелицеприятни снимки от града под тепетата и ироничен коментар: „Пловдив изглежда прекрасно”.

Част от пишещите по темата пък не са очаровани от състоянието на стадион „Локомотив“.

Изказването на собственика на „Локомотив“ (Пловдив) – Христо Крушарски, че българският отбор ще отстрани „Тотнъм“, намери сериозен отзвук в Европа. Медиите в Португалия смятат, че от „Локомотив“ (Пловдив) са дръпнали сериозно лъва за опашката и не ги чака нищо добро, след провокациите срещу „Тотнъм“.

„Жозе Моуриньо няма да има проблеми с мотивацията на играчите си във втория квалификационен кръг. Лондончаните ще гостуват на „Локомотив“ в Пловдив, чийто президент опитва да разпали дуел с тях.

Облечен с доспехите от успеха в турнира за Купата на България и Суперкупата, Христо Крушарски „ужили“ „Тотнъм“. Той гарантира, че отборът му ще продължи.

Треньорът Бруно Акрапович също тегли амбициозна реч, но бе малко по-умерен. Няма отговор от „Тотнъм“ до този момент. Явно лондончани са запазили „правото си на отговор“ за 17 септември“, завършва статията в португалското издание „А Бола“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html