четвъртък, 25 април 2024 г.

Георги Флоров ходи с охрана, защото се страхува за живота си

Георги Флоров. Снимка: Личен архив

Георги Флоров, един от лидерите на контрапротеста, ходи с охрана, защото се страхува за живота си, научни „Антени“.

На 24 август Флоров заедно с още двама мъже нападна с ритници и камъни палатковия лагер пред Софийския университет. Тогава той заяви, че никой не му плаща и нарежда, а сам е решил да разчисти „катуна“, в който протестиращите превръщат столицата.

Няколко дни по-късно, на 28 август, Флоров публикува свои снимки с твърдението, че трима маскирани мъже са го пребили. Инцидентът е станал в 01:30 през нощта, когато той е отивал до магазина.

Пребитият Георги Флоров

Някои протестиращи се усъмниха в истинността на побоя и дори заявиха, че кръвта по лицето на мъжа е изкуствена. Той реагира с възмущение на тази обвинения. Твърди, че МВР разследва случая, има и медицинско свидетелство.

Засега Георги Флоров ще избягва публични прояви, защото се страхува за живота си, след като е получил заплахи.

„Антени“ припомня, че поддръжникът на ГЕРБ стана известен през 2013 г., когато bTV го интервюира в качеството му на платен протестиращ. Тогава той не криеше, че срещу 15 лв. за няколко часа е участвал в протести я на ГЕРБ, я на БСП, я на „Атака“.

Сега обаче твърди, че не го прави срещу пари, а защото вярва, че ГЕРБ управлява добре България. Освен това Отровното трио и протестиращите всъщност били истинските платени протестиращи и провокатори. Те целели да разграбят страната и да върнат комунизма.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html