петък, 19 април 2024 г.

Григор Димитров плаща $60 000 за охрана в Ню Йорк

60 000 долара плаща Григор Димитров за охрана по време на престоя си в Ню Йорк.

Вече е известно, че хасковлията предпочете да не стои в така нареченият „балон“ за тенисистите, а нае луксозен имот в покрайнините на Голямата ябълка, който е предварително одобрен от организаторите на приключващия днес Western&Southern Оpen и US Open, който стартира в понеделник.

Според договора първата ни ракета брои $60 000 за предварително одобрена и тествана охрана, която ще следи достъпа до имота и ще информира Американската тенис федерация, ако има нарушения.

29-годишният българин, чието състояние се оценява на $30 млн., се е бръкнал дълбоко и за къщата, в която е отседнал в Бриджхемптън.

За цените на имотите говори бившият №1 Анди Мъри.

„Обсъждахме вариант да наемем нещо, но цените бяха астрономически. Вместо това избрах „балона“, предложен от домакините. Хубаво е, те са свършили добра работа с хотелите. Добре е, че мерките срещу коронавируса се спазват толкова стриктно. Например след една от тренировките ми беше любезно напомнено от служител в комплекса да си сложа маска“, разказа 33-годишният шотландец, който е двукратен олимпийски шампион и има три титли от Големия шлем.

Иначе Димитров ще започне участието си на тазгодишното Открито първенство на САЩ срещу Томи Пол в нощта между вторник и сряда българско време (1 срещу 2 септември). Двубоят на топ тенисиста ни и американеца е насрочен като последен в програмата на корт „Луис Армстронг“. През миналата година той игра полуфинал в Ню Йорк.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html