петък, 19 април 2024 г.

Акрапович се закани на „Тотнъм“ след успех в Черна гора, Славия е аут

Да бие „Тотнъм“ в Пловдив! Това си пожела треньорът на „Локомотив“ (Пловдив) Бруно Акрапович, след като тимът му се класира за втория квалификационен кръг на Лига Емропа. „Черно-белите“ спечели с 1:0 гостуването си на ФК „Искра“ в Черна гора.

Единственото попадение отбеляза капитанът на „смърфовете“ Димитър Илиев от дузпа четвърт час преди края на редовното време.

„Искахме да атакуваме, не да се крием. Притиснахме противника, те играеха с дълги топки, имахме и късмет. Противника не се предаде. Всички направиха добър мач. Перфектен ден за нас“, каза още Акрапович.

„Имахме един точен удар във вратата, но имахме още 5-6, които не бяха точни заради терена. Бяхме по-добрия отбор. Съперникът не ни изненада. Очаквахме точно това“ продължи босненският специалист.

Босът на тима Христо Крушарски е категоричен, че Локомотив заслужено продължава напред.

„Нищо лесно няма. Видяхте какво направи ЦСКА в София, а и какво направи „Славия“. Лесни съперници в Европа няма. Ако мислим, че ще дойде „Рилец“ Говедарци – няма как да стане“, каза той.

В същото време „Славия“ отпадна безславно още на старта в Лига Европа, след като загуби с 1:2 визитата си на „Кукеси“ в Тирана от първия квалификационен кръг.

Така „белите“ продължиха лошата си традиция далеч от дома на континенталната сцена и записаха 23-о поредно поражение, при само 3 ремита и едва 2 победи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html