четвъртък, 28 март 2024 г.

Меси зарязва „Барса“ с факс

Съдбоносният факс, с който мегазвездата Лионел Меси поиска да разтрогне договора си с „Барселона“, беше публикуван в социалните мрежи.

„В съответствие с това писмо, аз, Лионел Андрес Меси, моля да бъде разтрогнат договорът ми с уважаемия клуб в съответствие с член 24, който ми дава това право. Оценявам всички възможности за личностно и професионално развитие, които ми бяха предоставени. В същото време лични причини ме принуждават да взема това трудно решение, което се надявам да бъде прието от клуба по най-добрия начин“, пише в писмото на аржентинския магьосник, което е адресирано до президента Бартомеу.

За желанието си да си тръгне Меси е споделил след резила 2:8 срещу „Байерн“ (Мюнхен) в 1/4-финалите на Шампионската лига, но не е уточнил срока. Това твърди журналистът от ESPN Жорди Бланко. Това опровергава вече появилите се версии, че Меси е решил да си тръгне след разговор с новия треньор Роналд Куман, който по телефона му е дал да разбере, че няма да се ползва с привилегии на „Камп Ноу“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html