четвъртък, 25 април 2024 г.

Тартор на Сектор „Б“ с нова атака срещу Павел Колев

Тарторът на Сектор „Б“ Любомир Костадинов-Младежа излезе с поредната си публикация относно изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев в социалната мрежа „Фейсбук“.

Ето какво написа той:

„Тази седмица г-н Мразя Истината Колев щял да се престраши и да отговори на въпросите.

Искам да ви подготвя за това какво да очаквате от предстоящата напудрена трагикомедия. Да видим например хотела в Турция.

Там Черно Море е платил 39 евро на човек на ден в същия хотел и по същото време. Левски е платил 85 евро на човек на ден.

Г-н Мразя Истината Колев няма да скрие тази цена. Ще каже, че Левски е платил двойно, но е тренирал на най-близкия и ексклузивен терен. Може да добави нещо от типа, че са се хранили в отделен ресторант. Ще каже, че са имали гид. Ще каже и че са им организирали специални мачове. Ще се чуди какви екстри да измисли, за да оправдае тази цена. Заради това се бави с отговорите. Това са неговите приоритети. Защото става дума за услуги, които струват около 2-3 хиляди евро, но не и толкова колкото са платили.

Нека и уважаемите журналисти да проверят с кои отбори е играл Левски както и Черно Море.

Г-н Мразя Истината Колев е посъветван от близкия си приятел и крадец Плебея, който има опит с натъманения отчет за юбилея, в който замаза откраднатите пари на левскарите. Схемата е една и съща.

Подготвям ви, за да се забавлявате още повече с този палячо“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html