петък, 29 март 2024 г.

Теди Москов: Радев и Борисов да се сбият, който победи, да управлява

 

Снимка: интернет

„Да ходят да се сбият на неутрална територия, в братска Македония. Единият прави коремни преси, другият чупи тухли с юмрук. Да се избият и който се върне, той ще ни управлява, другият вариант е да се хвърля ези-тура“, предложи в интервю по бТВ режисьорът Теди Москов по повод конфликта между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов.

„Може да се направи и нещо смесено – една партия шах, една канадска борба и още нещо, за да има равновесие, да не се бият все пак“, продължи с шеговития тон той.

Не съм гласувал за нито един от тези двама мъже, но да излязат и да се разберат по мъжки, каза режисьорът на култовия спектакъл „Улицата“.

Не съм съгласен, че уж целия свят се плаши от нас, защото сме били грамотни. Като не си се освободил сам, няма как да разчиташ на друго. Все някой нещо ни носи, дава и подарява. Всички чакаме. Сега живея в тесен кръг. Най-близки са ми враговете. Приятно ми е да видя някой враг да ме ядоса. Преживял съм най-големия възторг – възторг от измислицата. Имам претенцията да кажа, че аз съм свободен човек“, допълни режисьорът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html