четвъртък, 25 април 2024 г.

Кирил Десподов пипна COVID-19!

Кирил Десподов е дал положителна проба за COVID-19. Новината беше съобщена от италианския му клуб „Каляри“ чрез социалните мрежи.

Медицинските изследвания са му направени в България, където в момента той си почива преди старта на подготовката за новия сезон.

Бившият нападател на ЦСКА не проявява симптоми, но е стартирал своя карантинен период, спазвайки всички здравни протоколи. Едва, когато се изчисти от заразата, българинът ще се присъедини към тренировъчния процес на тима си.

23-годишният национал изигра много силен сезон под наем в австрийския „Щурм“ (Грац), като вкара общо 9 гола и направи 8 асистенции. В момента Десподов очаква да очаква да научи дали в „Каляри“ ще разчитат на него за новото първенство.

Сериозен интерес към него има от турския „Галатасарай“. Рекордьорът по титли в Турция търси дясно крило след раздялата с Хенри Ониекуру, който се върна в „Монако“.

Специализираният сайт transfermarkt.de оценява Десподов на 3,2 млн. евро. През януари 2019-а „Каляри“ плати за него на ЦСКА 3,5 млн.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html