четвъртък, 28 март 2024 г.

Официално: Национал подписа с ЦСКА 1948

Ивайло Чочев е официално футболист на ЦСКА 1948. След силен интерес от няколко клуба към халфа националът реши да продължи бъдещето си със столичния тим и постави подписа си под тригодишен договор.

С привличането му конкуренцията в състава на Красимир Балъков става още по-сериозна, а богатият арсенал от опитни играчи с впечатляващи визитки в тима на ЦСКА 1948 продължава да нараства.

27-годишен, Ивайло Чочев вече натрупа множество солидни мачове зад гърба си, а клубовете дотук в кариерата му са „Чавдар“ (Етрополе), ЦСКА и италианските „Палермо“ и „Пескара“.

За две години в ЦСКА изигра 50 мача и вкара 9 гола. Най-много двубои има с фланелката на „Палермо“ – 120 в рамките на пет години.

Именно с тима от Южна Италия Чочев игра и 3 сезона в Серия „А“, като беше в сърцето на халфовата линия на отбора в цели 75 мача от елитното италианско първенство, в които отбеляза 6 гола. Записал е и близо 20 срещи с екипа на националния отбор на България.

„Благодаря на ЦСКА 1948, че ми подаде ръка в труден за мен момент. Нямам търпение да се върна на терена и да играя добре. Футболът ми липсваше много през тези месеци, в които бях контузен. Присъединявам се към добър и амбициозен отбор с много млади мотивирани футболисти и качествени опитни състезатели. Щастлив съм, че всичко вече е официално“, каза Чочев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html