сряда, 24 април 2024 г.

Тръмп: Баскетболистите са много тъпи

Президентът на САЩ Доналд Тръмп сериозно обиди баскетболистите от НБА, когато беше попитан защо получава толкова много критики от звездите под коша.

Асът на „ЛА Лейкърс“ Леброн Джеймс, гардът на „Голдън Стейт“ Стеф Къри и много други публично разкритикуваха държавния глава на Щатите през последните месеци.

„Не съм забелязал да ме критикуват, но не бих се учудил и изненадал“, заяви Тръмп в интервю за Fox Sports Radio. „Някои от тях са много, много, много гадни и честно казано, много тъпи. Не съм забелязал никакви обиди, адресирани до мен, но забелязах начина, по който служат на Китай. Как се покланят на Китай е срам. Те печелят повече тук, в САЩ, отколкото в Китай, но нашата система им позволява да изразят недоволството си от тази система и това е много лошо за тях. Те просто не оценяват това, което имат и получават в Щатите“, изригна Тръмп.

Той за пореден път заяви, че не приема колениченето по време на националния химн и че „повечето хора не го подкрепят и са бесни“ на това, което правят баскетболистите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html