петък, 29 март 2024 г.

Васил Найденов с повече от 2 часа шоу в Bedroom beach

За трета поредна година Васил Найденов изнесе бутиков спектакъл на морския бряг. На 11 август точно в полунощ най-обичаният български певец излезе на сцената на Bedroom beach, за да изпълни своите незабравими хитове, предаде Канал 3.

 

Това бе първата голяма изява на звездата след няколкомесечна пауза. Още в самото начало на своя концерт той не скри вълнението си, че отново е пред публика: „Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен… Защото старата любов ръжда не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя влак, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо – заслужава си!

Васил Найденов завърши шоуто си със заръката към публиката: „Най-хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота“. Снимка: Канал 3

Шоуто продължи над 2 часа и включваше най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената бяха едни от най-талантливите български музиканти, с които буквално взривиха публиката. Тя от своя страна засвидетелства любовта си към изпълнителя, като го извика цели 6 пъти на бис. Изненадващо певецът обяви, че посвещава този концерт на легендарната Леа Иванова и благодари на публиката за това, че слуша и подкрепя българската музика.

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на песента „Стари мой приятелю“, която певецът изпълнява в дует с Лили Иванова. С насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, а за финал я помоли, никога да не забравя думите му: „Най-хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html