петък, 19 април 2024 г.

Олигархът Прокопиев: Бареков лъже! Ще го съдя!

„Ще съдя за 4-ти път Николай Бареков за лъжите, които говори за мен и семейството ми“, заяви пред БНР олигархът Иво Прокопиев, който е известен като един от най-мащабнте грантаджии в страната.

Човекът, който издава „Капитал“ благодарение на средствата от големия международен спекулант Джордж Сорос, се гневи на твърденията на бившия евродепутат, че бариери възпрепятствали достъпа от сушата към морето и от морето към сушата. По-рано днес бившият политик и журналист Бареков организира протест пред къщата на издателя в местността Буджака.

„Това е частен имот, който е построен по всички изисквания на закона и е бил проверяван многократно“, каза още Прокопиев.

Бизнесменът, който е подозиран, че стои зад проекта на Христо Иванов „Да, България!“, отказа да отговаря на твърдението на Бареков, че заедно с Ахмед Доган управляват България през последните 20 години.

„Тези лъжи не заслужават коментар!“, категоричен бе издателят, който заедно с менторите си от Отворено общество продуцира не един или двама министри в различни управления на страната през последните години.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html