петък, 29 март 2024 г.

„Лудогорец“ не се спира, привлича Георги Миланов

Българският национал Георги Миланов е пред трансфер в „Лудогорец“.

За последно халфът игра в унгарския „МОЛ Фехервар“, където изкара два сезона.

Преди около двайсетина дни обаче българинът разтрогна договора си с унгарците по взаимно съгласие и в момента е свободен агент.

Интерес към него имаше от няколко чуждестранни клуба, но родният шампион ще атакува със солидна оферта, съобщават колегите от „Букмейкър Рейтинги“.

Георги Миланов е юноша на „Литекс“, след това игра 5 сезона в ЦСКА (Москва), като в един от тях бе преотстъпен на швейцарския „Грасхопър“.

През 2018 г. подписа с „МОЛ Фехервар“. Именно преди да парафира с унгарците през лятото, Миланов отново се спрягаше за трансфер в Разград.

Деветкратният първенец на България няма победа в последните си три официални мача – загуби заключителния в предния сезон от „Славия“ с 1:3, след това дойде поражението във финала за Суперкупата от „Локомотив“ (Пловдив), а за капак новият сезон започна ужасно – загуба с 1:3 от „Ботев“ във Враца.

Това лято „Лудогорец“ направи два входящи трансфера – на Алекс Сантана и Бърнард Текпетей.

Изглежда желанието на наставника Павел Върба, а и на ръководството, е за още една опция в средата на терена след напускането на Марселиньо.

„Лудогорец“ изтегли тежък жребий за първия квалификационен кръг на Шампионска лига, в който ще гостува в Черна гора на „Будучност“, а при успех ще бъде домакин в следващия на датския шампион „Мидтиланд“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html