четвъртък, 28 март 2024 г.

Борисов: Знам какво ще направя, решението е взето! До дни ще го обявя

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения.“ Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, докато със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков инспектираха строителството на автомагистрала Европа. Той не каза какви са тези решения.

„Тежките решения е важно, докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел… Винаги като имаш решения, като си наясно със себе си, е ясно, другите да му мислят“, заяви Борисов във видео, излъчвано на живо през личната му страница във Фейсбук, гледано от над 1200 души.

Бойко Борисов инспектира строителството на магистрала „Европа“. Снимка от сайта на БНР

Отдолу под видеото премиерът коментира:

„Борбата за повече европейски средства, справяне с икономическия колапс заради коронавируса, Зелената сделка, влизането в Банковия съюз – всичко това бяха все тежки решения. Поехме отговорност и ги взехме. Останалото е ясно и е разписано в закона – правото на протест и кога да има избори.

Години наред ме анализират, през последния месец непрестанно слушам какво трябва да направя и какво съм мислел да направя.

Знам какво ще направя, решението е взето! До дни ще го обявя. Време е за решения!“

Изказванията на премиера идват на фона на продължаващи антиправителствени протести с блокади на кръстовища в София и Варна.

По време на инспекцията Борисов коментира и записа на Христо Иванов, в който се споменава името на Маджо, предаде ТВ „Европа“.

„Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш“, заяви Борисов. Той посочи, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види физиономията. Премиерът беше категоричен, че  „за разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща. Най-голямата финансова политическа криза в света. Но на мои политически колеги им се вижда лесно, като е лесно, да са го направили“, допълни той по време на инспекцията на строителството на новата магистрала.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html