петък, 19 април 2024 г.

След само един мач: Стамен Белчев е под обсада!

В ЦСКА е така – един мач не биеш ли, и змиите в „Борисовата градина“ изпълзяват! Все още обаче призиви „Оставка!“ няма!

Тимът на Стамен Белчев направи 2:2 с ЦСКА 1948, което беше прието като провал. Не закъсняха и декларациите от страна на феновете. Освен очакваното заяждане със съперника го отнесе и треньорът.

„Никога не сме се крили след каквито и да било мачове, няма да го направим и сега. Бий, за да те уважават – хората са го казали. Като не можеш, даваш поле за изява на всички отрепки, начело с доносника с трите мозъчни гънки. За мача няма какво да кажем в спортно-технически план, тъй като няма да ни стигне мястото и тук. Надяваме се силно да видим промяна още от новата седмица. Крайно наложително и желателно е. Иначе на 20-те човека от Сектор „А“, техните шефове и на кукловоди също нямаме какво да кажем повече от казаното до момента. Това е само началото, еничари. Рано или късно мачът на „Армията“ ще дойде, ще се видим тогава. А може и по-рано да е, съдбата е непредвидимо нещо“, обявиха от Сектор Г.

Както става ясно от позицията им, треньорът няма да бъде търпян дълго, освен ако не запише няколко поредни победи, и то с добра игра.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html