четвъртък, 28 март 2024 г.

Минеков: Политиците са мръсници, способни на всичко

Велислав Минеков. Снимка: OFFNews

„Това са мръсници и са способни на всичко, за да запазят властта си“, заяви Велислав Минеков, част от т.нар. Отровно трио, което се самопровъзгласи за водач на протеста.

По време на 32-ия ден на протеста те поведоха факелно шестви по „Цариградско шосе“. Там той се закани, че ако полицията разруши палатковите лагери, „ще се върнем като цунами и ще ги пометем всичките“.

Арман Бабикян, друг член на Отровното трио, заяви:

„Омръзна ми от партии, които се разхождат напред-назад и обясняват: ти си от моите, ти не си!, Не, не успяха да ни разделят, заедно сме. Не искам да слушам, че политиката била мръсна работа, а ние по-добре да не гласуваме. 31 дена се занимаваме с политика на този площад и на всички площади в Европа, Нова Зеландия, Австралия и др. Всички се занимаваме с политика, иначе само те се занимават с това“, каза Арман Бабикян.

„Политиката не е мръсна работа, мръсна е само, когато я вършат мръсни хора. Политиката е професия за морални хора, които са решили да отделят 4 години или повече от живота си и да не се занимават със собствения си бизнес, пенсия, а работят за хората. Това е политика.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html