вторник, 23 април 2024 г.

Бойко Борисов се окъпа във възторга на врачани

Бойко Борисов открива завод във Враца

С възторжени аплодисменти, викове „Бой-ко, Бой-ко“ и горещи благодарности беше посрещнат премиера във Враца.

Той беше там, за да открие завод, не просто завод, а „немско бижу“, като от живото включване във фейсбук стана ясно, че преди една година там е било блато. Сега ще се открият 1500 работни места. Строи се и пътят Ботевград-Мездра.

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 28 юли 2020 г.

Сред насъбралото се множество, което хвалеше развитието на Северозапада, изпъкна един въпрос, зададен от дама, чието лице не се вижда на камерата на пиара на Борисов – Севделина Арнаудова.

– Често казвате, че зимата ще бъде тежка. Някаква икономическа платформа, върху която да стъпва това твърдение, можете ли да цитирате?

– Нови инвестиции, нови заводи, които показваме днеска, най-високотехнологични, много добавена стойност, работни места за Северозапада, пътят Ботевград-Мездра върви…

Г-н Борисов не успя да довърши мисълта си, защото гласът му бе задавен от аплодисменти и викове „Браво!“.

Министър-председателят беше придружен от кмета на града Калин Каменов и министъра на регионалното развитие Петя Аврамова.

Смрадливото трио или какви са да дойдат да видят от блатото как се прави завод и как се изграждат работни места„, коментира Борисов.

„Най-лесно е да направиш провокация. Трудното да е построиш път, да докараш инвеститори, да се открият работни места, да се вдигне стандартът на живот. Във Враца бяха изцяло реконструирани залите за волейбол и лека атлетика, направиха се тренировъчни игрища и модерно осветление на стадиона, изградени са най-модерните заводи и пречиствателна станция, санирани са жилищни сгради, ремонтирани са основните пътни артерии на града, както и училищата и детските градини. Със завършването на пътя Ботевград – Мездра съм сигурен, че инвеститорският интерес към региона ще стане още по-голям“, допълни премиерът.

АНТЕНИ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html