петък, 19 април 2024 г.

Цветомир Паунов: Служебен кабинет означава хаос, Радев е опасен за държавата

„Радев иска оставка на легитимно избраното правителство и на главния прокурор. Това е в абсолютно противоречие с Конституцията и принципа за разделение на властите. Само тези действия трябва да ви говорят за това, че този човек и хората, които стоя зад него, са много опасни за държавата. Не искам да си представям какво ще се случи, ако се стигне до служебно правителство. Изпадаме в хаос и безвремие“, коментира административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на областно събрание на ГЕРБ – Враца.

„Целта на протестиращите провалени политици е ГЕРБ да бъде разрушена. Президентът Радев непрекъснато повтаря, че иска върховенство на закона и правова държава, но забравя опита си с раздаването на присъди. Спомнете си онова „остава ви още една седмица“ към народните представители.

Намираме се в сложна и необичайна политическа обстановка. Пандемията доведе до кризата в много сектори в държавата. Но тази криза е много добре използвана от всякакви политически и неполитически субекти в настоящата ситуация. Този общ фронт, който се образува срещу ГЕРБ, е фронт не само от настоящи и бивши политици, но и от хора с накърнени икономически интереси. Личности, намиращи се в Дубай и Сърбия“, заяви инж. Петя Аврамова, областен координатор на ГЕРБ – Враца и министър на регионалното развитие.

АНТЕНИ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html