четвъртък, 25 април 2024 г.

„Демократична България“: Оставка на шефа на МВР!

„Голяма част от проблемите, за които говорим, откакто е създадено обединението („Демократична България“), са осъзнати от много хора в България. Те са вече на площадите и очакват разрешение на тези тежки проблеми.

На практика тази криза оголи много нерви в политическата снага на България и показа анатомията на една тежко корумпирана власт, която трябва да си отиде, и ние, като отговорна политическа сила, сме готови веднага с предложения в тази насока. Затова днес заедно с Христо Иванов сме днес тук пред вас, за да ви изложим нашите предложения в една наша инициатива за това не само как да бъде преодоляна кризата, а как да намерим пътя за радикална промяна на управлението на България, защото виждаме, че днес една голяма част от българските граждани са много недоволни от начина, по който се упражнява и се осребрява властта у нас“, заяви ген. Атанас Атанасов.

„Още днес настояваме вътрешният министър Младен Маринов да подаде оставка! Ако той не подаде, министър-председателят да му я вземе и да я внесе в парламента“, допълни Атанасов.

Той се запита къде всъщност е Маринов, „да не би да се е запил в хотел „Амбасадор“, щото той често ходи там, да не казвам за какво“.

„Демократична България“ организира протест през МВР в 18 ч. днес.

Цялото изявление вижте тук

АНТЕНИ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html