сряда, 24 април 2024 г.

Отзиви от мрежата: Преврат! Да се готви МС!

Илиян Василев:

Понеже за пореден път „демократи“ не могат да отсеят сеното от плявата по темата „прокуратурата претърсва Президенството“ да напомня – защото е важно.

Привързаността към принципите на демокрацията, върховенството на закона и правата на човека са АБСОЛЮТНИ, не са според човека на атака.

Какво е направил или не е направил Президента, няма никакво значение. Още по-малко основание да се гледа сеир.

Очаквам лидерите на всяка партия, която се припознава като демокрартична, да вземе отношение. Не ме интересува, че са били антикомунисти или са се борили в миналото.

Днес и сега е битката!!!

В момента се реализа преврат, защото имунитетът на президента касае и сградата, в която той работи. Претърсвания могат да се реализират само с негово разрешение. Тези негови секретари и служители могат да бъдат арестувани извън президентството по всякакъв повод, могат да им претърсват домовете, но не и в ИНСТИТУЦИЯТА Президент на Република България.

Прокуратурата арестува по закона на МВР не защото има обвинения.

Обвиненията в търговия с влияние са смешни. Казвам ви го човек, който има опит и в дипломацията, и в държавната администрация.

Последно, да напомня – в тези неща няма среден път. Или си с Гешев, или с атакуваните от него.

Заради сеирджии сме на това дередже.

Ако не искате да протестирате заради своеволията на прокуратура, утре няма да има кой да ви защити, когато дойдат за Вас.

Аман от условни демократи, само сутрин, само спрямо своя кръг са демократи

 

Миролюба Бенатова:

Два месеца пред Президентството седяха 2 палатки с хора, протестиращи  срещу президента и агитиращи за свалянето му. Ива Николова от ПИК ги интервюираше съвсем  сериозно и нито веднъж не попита младежите кой ги финансира и откъде им иде вдъхновението. Не показа и кои са те всъщност. С колко протести и контрапротести са свързани, с кои личности, мутри и задкулисни  интереси са били в общение и зависимост. Дали някое от кончетата не се придърпва и от службите за (не) сигурност.

Не.

След Президентството да се готви МС.

Ако някой си мисли, че е в достатъчен сговор, за да го подмине терорът на развинтените болтове и обиските за унижение, тепърва има какво да види и преживее.

А дотогава публиката ще има да чака разпит за пари в чекмедже, злоупотреба с власт, асансьор на доверие и 75 милиона подаръци.

Сценарият за този сезон още не е написан.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html