петък, 29 март 2024 г.

Борисов проговаря кой го е снимал в спалнята

Борисов захапа президента: Инвестициите се вдигат, г-н Радев ...

„Аз съм убедена, че Борисов знае кой го е снимал и откъде текат тези снимки. Въпросът е какви действия ще има в тази посока“, заяви в интервю политологът от агенция „Тренд“ Евелина Славкова.

Скандалната снимка на премиера от спалнята, както и фотосите с пари и злато, чиято истинност не е доказана, предизвикаха всевъзможни догадки и предположения. Налагащата се версия е, че снимките са правени от човек от близкото обкръжение на Борисово. Лансира се и тезата, че е възможно фотосът да е щракнат от служител на НСО, ангажиран с неговата охрана.

Публичното лансиране на твърдението, че Борисов е наясно кой го е снимал, залага интересен сюжет, който може да има развитие в близко бъдеще. Компроматната война е особено яростна в момента и очевидно ще се засилва с наближаването на изборите. Ако събитията станат неконтролируеми, е напълно възможно Борисов да изрече гласно името на човека, който е надничал в спалнята му. Подобно разкритие със сигурност ще отекне като бомба в обществото, защото по всичко личи, че фотографът е бил в най-близкото му обкръжение.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html