петък, 29 март 2024 г.

Скандална снимка – Кевин Спейси и Гилейн Максуел позират като крал и кралица!

Скандална снимка разтърси британския кралски двор. На фотоса, публикуван от „Дейли Телеграф“, бившата приятелка на Джефри Епстийн – Гилейн Максуел, и актьорът Кевин Спейси позират като кралица и крал. Снимката е направена в Бъкингамския дворец, вероятно през 2002 г.

Според публикацията Гилейн и звездата от „Къща от карти“ са били поканени в тронната зала от принц Андрю, чието име бе намесено в сексскандала, в центъра на който се оказа финансистът Джефри Епстийн. При разплитането на мрежата, в която са участвали непълнолетни момичета, изплува името на Вирджиния Робъртс. Американката свидетелства, че е била въвлечена в сексмрежата от Гислейн, като е била принуждавана да спи не само с Епстийн, но и с негови приятели, сред които и принц Андрю. Членът на британската кралска фамилия отрича да познава Вирджиния и няма спомен как и кога е направена снимката, на която момичето позира до него, а вдясно от тях е Гилейн.

Принц Андрю в компанията на Вирджиния Робъртс и Гилейн Максуел.

Бъкингамският дворец отказва коментар на снимката. Говорителят на принц Андрю – също. Кариерата на Кевин Спейси се срина през 2017 година след обвинения в сексуално насилие. Тронът е символ на монархическата власт и никой друг няма право да сяда в него, това е обида към британската кралица, коментират на Острова.

58-годишната Гилейн, която е дъщеря на медийния магнат Робърт Максуел, загинал при странни обстоятелства, беше арестувана миналия четвъртък от ФБР и срещу нея са повдигнати 6 обвинения, включително за принуждаване на непълнолетни момичета към сексуални действия. Eпстийн се самоуби в затвора миналата година, но мнозина наблюдатели на скандала подозират, че е бил убит, за да не разкрие всички мръсни тайни на известните си приятели, сред които и бившият президент на САЩ Бил Клинтън.

„Тя никога няма да каже нищо за него (принц Андрю – б.р.)“, твърди Лаура Голдман, близка приятелка на Гилейн, пред BBC.

АНТЕНИ

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html