петък, 29 март 2024 г.

Божков плаши властта с ключов свидетел

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков заплаши Бойко Борисов и Владислав Горанов, че ще извади ключов свидетел, когото „не могат да накарат да замълчи“, става ясно от поредния му пост на официалната страница във фейсбук.

Ето какво написа Божков:

Страхът на управляващата #хунта расте.
Б.М.Б. и В.И.Г. използват предания си „инструмент“, за да се опитат да „заличат“ свидетелите на престъпленията им.
Подхвърляне на фалшиви доказателства, вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над невинни хора и семейства им са познатите им методи за натиск и всяване на страх.
Не могат да заглушат фактите. Скоро ще покажа свидетел, когото не могат да накарат да замълчи.
Краят на терора е близо.

#БъдетеСмели“

Реакцията на хазартния бос е отговор на акцията на прокуратурата в петък, когато бяха арестувани приближени до Божков хора. Тогава бизнесменът обясни, че се подхвърлят доказателства. Два дни по-късно прокуратурата обяви, че са намерени снимки на прокурори, които се занимават с делата на Божков, както и на членове на техните семейства.

Няма да е изненадващо, ако хазартният бос и арестуваните от него приближени, някои от които са хора от охраната му, бъдат обвинени, че са създали фабрика за убийства. Миналото на хазартния бос съвсем не е толкова чисто, колкото се опитват да го изкарат негови защитници и засегнати политици, които са били на хранилка при него.

Без да отговаря на нито едно от многобройните обвинения досега, Васил Божков само напада. Той твърди, че е подал сигнал в прокуратурата за рекет и политическа корупция, като според него е бил изнудван от премиера и финансовия министър да даде 67 млн.лв. за последните три години. Бойко Борисов отрече и поясни, че не е взел една стотинка, а само една пура.

източник: mediapool

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html