четвъртък, 28 март 2024 г.

Коя е жената от палавата снимка с Каракачанов

KarakachanovВицепремиерът Красимир Каракачанов лъсна на скандална снимка с мистериозно момиче. От известно време една най-коментираните теми в социалните мрежи е кадър, на който непозната дама нежно е прегърнала министъра на отбраната, а той я държи за ръка. Тайнствената жена се представя в социалните мрежи за Николина Петкова. Според информация на сайта narod.bg въпросната дама не е просто позната на Каракачанов, попаднала случайно в една компания с него, а е негова любовница. Медията информира, че двамата са интимни от доста отдавна – повече от година, като вече дори не си правели труда да се крият. Въпросният сайт твърди, че мургавата Николина си изкарва прехраната, практикувайки най-древната професия, а тарифата била около 200 лева. Според източниците на narod.bg Николина е от ромски произход, което не би имало особено значение, ако маститият патриот Каракачанов нямаше твърда позиция срещу циганите. Вицепремиерът неведнъж недвусмислено е показвал, че не харесва представителите на този етнос, и е призовавал за спиране на циганизацията. Явно обаче принципите му се променят в зависимост от това как и кога му е хубаво на душата.

Що се отнася до отношенията му с Николина, те най-вероятно да датират още от 2017 година, тъй като именно тогава тя е качила въпросната снимка с нежната прегръдка в Karakachanovпрофила си. Малко преди това, на 24 март, точно два дена преди парламентарните избори, девойката се е снимала и с тениска с лика на Каракачанов и номера на „Обединени патриоти“ в изборната бюлетина. Предизборната агитация, която Николина прави в социалните мрежи, напълно доказва доброто й познанство с военния министър.

Впрочем от 2017 г. досега разкрепостената девойка е претърпяла сериозна визуална трансформация и няма нищо общо с вида си от онзи период. Днес Николина има няколко реда екстеншъни в косите, перманентен грим на веждите и солидно количество хиалурон в устните си. От профилите й в социалните мрежи се вижда, че Николина тя и дружките й обичат луксозния начин на живот, чалга дресинга, както и да прекарват дните си в козметичните салони, а през нощите да въртят мазни кючеци и гьобеци.

Впрочем познатата на Каракачанов определено добре върти кръста, което се вижда и от видеото, което тя сама си е пуснала. Вижте прикачения по-долу клип.

Иначе от социалните мрежи не става ясно какво точно работи Николина, която по цял ден си пуска снимки от салони и кафенета. Видно е, че обича да ходи на почивки, както и да публикува провокативни снимки по бански. Как обаче успява да си плати сметките, засега остава тайна. Още кадри на Николина, която прегръща и дава сили на военния ни министър Каракачанов, вижте по-долу.

Karakachanov

 

 

 

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html