четвъртък, 25 април 2024 г.

Камъните падат, нали, Каракачанов!

 

Иво ДИМИТРОВ

KarakachanovПалава снимка с главен герой Красимир Каракачанов и смугла симпатична девойка обикаля социалните мрежи. Нищо лошо няма, ще кажете, и вицепремиерът е човек. Така е, и дума да не става. Лошото единствено е в личен план за видния отвсякъде военен министър, защото все още не се знае каква ще бъде реакцията на жена му.

Снимката има много важен вторичен ефект, за който мнозина не си дават сметка. А това е кога патриотът на всички патриоти казва истината и кога е лицемерен. На пет ракии пред съпартийци се бори срещу ромската престъпност, а на пет ракии без съпартийци е в ромските прегръдки, защото момичето от снимката май е от етноса. Преди време беше уличен, че се заиграва с ромските кланове предизборно. Тогава войводата от Русе направи път до слънцето да ни убеждава, че това не е вярно. Сега фотографията ни връща в изходна точка или ще трябва да бъде обяснявана с това, че Каракачанов се е захванал лично с интеграцията на циганите. По стъпките на Цветан Цветанов. Ама Цецо знае, че понякога камъните падат, падат лошо от небето, както се пее в едно парче, обичано от етноса. Предстои и на Каракачанов да разбере същото.

П.П. Моля краткият ми коментар да не бъде възприеман като политнекоректен от тези, които следят за спазването на новите либерални норми.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html