четвъртък, 28 март 2024 г.

Дъщеря на медиен магнат арестувана от ФБР за секстрафик

Дъщерята на най-могъщия британски медиен магнат Робърт Максуел – Гилейн, беше арестувана от ФБР, съобщава BBC. Към нея са повдигнати 6 обвинения, включително и за принуждаване на малолетни към секс. Гилейн отрича всички обвинения.

Тя е бившата дългогодишна приятелка на финансиста Джефри Епстийн, който беше арестуван заради разкрития за организираната от него мрежа за трафик на момичета, включително малолетни и непълнолетни, чиито услуги са ползвали десетки влиятелни политици. Сред ВИП клиентите на Епстийн са принц Андрю и Бил Клинтън. Милиардерът педофил се самоуби в килията си в затвора в Манхатън през лятото на миналата година.

Според документалната поредица „Jeffrey Epstein – Filthy Rich“, която Netflix направи, Гилейн е била съучастник на гаджето си в секс мрежата. Някои от жертвите признават, че именно Гилейн ги е примамвала да задоволяват извратените желания на Джефри, като понякога в тях се е включвала и самата тя. Авторите на поредицата поставят под съмнение самоубийството на Епстийн.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html