петък, 19 април 2024 г.

Шеф Силвена Роу подложена на секстормоз

Шеф Силвена Роу е подложена на непрестанен секстормоз от непознати мъже, оплака се самата тя в едно от включванията на живо, които прави в профила си във Фейсбук. „Спрете да ми пращате снимки на членове, на private parts (интимни части – бел.ред.). Ще ви блокирам и ще ви докладвам“, заплаши разкрепостените си почитатели шеф Силвена.

Българката, която живее в Дубай, не крие амбициите си да превземе ефира на Би Ти Ви със собствено шоу. В момента Роу събира фенове от цял свят и настоятелно ги моли да пишат писма до телевизията, в които да обяснят колко много искат да я видят на екран. Роу е вдъхновена да прави предаване с гръмкото заглавие „Глад ме гони“, в което да представя рецепти за здравословно хранене. Щедро обещава на бъдещите си тв зрители да им разкрие как да си набавят всички необходими нутриенти, без да напълняват и без да фалират. Нейното верую е, че със суперхрани всеки може да стане супергерой. За да подкрепи идеята си и да й придаде повече плътност, шеф Силвена води включванията си на живо, облечена с тениска с логото на анимационния герой капитан Суперпланета.

Роу е всепризнат майстор на десертите и откровено признава, че е зависима от сладкото. С годините обаче разбрала, че захарта е отрова, и затова я премахнала от менюто си. Използва различни заместители, като горещо препоръчва на българите натуралния пчелен мед.

Желанието да има собствено шоу не е от амбиция да печели пари, уточнява менторът на „Мастър шеф“. За нея хонорарите за тв изяви не са съществени на фона на доходите, които има. Силвена се хвали, че печели достатъчно от ресторантите сии от консултиране на професионални готвачи. Проверка на „Галерия“ обаче показа, че в момента единият от шикозните й ресторанти в Дубай за средиземноморска кухня е затворен. Самата тя обясни на феновете си, че заведението й скоро ще отвори врати, освен това се очаква да открие ресторант и в Египет.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html